My Image

Mă bucur că vrei să câștigi un venit suplimentar, în timpul tău liber, venit ce poate deveni rezidual, adică să-l ai fără să mai faci ceva, de la un punct încolo, că vrei să ai mai mult timp pentru tine și familia ta, că ești în căutarea unui vehicul care să te ducă către libertatea ta financiară ! Citește, te rog, în continuare și află cum poți câștiga un venit rezidual !

​​​​​​​

Ceea ce îți voi spune este că vei putea avea o afacere proprie, cu o francțiune din costurile afacerilor clasice, deci nu vei risca mii de euro din economiile tale, sau din împrumuturi. Nici măcar sute de euro. Nu trebuie să ai cunoștințe prelabile de adminstrare de afaceri, nu trebuie să ai infrastructura necesară unei afaceri. În construirea ei te vom spriji eu și membri experimentați din echipa din care fac parte, ceea ce înseamnă că șansele ca tu sa prosperi în afacere sunt mari. Vei putea folosi sistemul afacerii care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru funcționare, stocuri, magazin, curierat. Te vom instrui și te vom asista permanent, chiar de la început,  pentru a avea succes în afacerea ta. Vei lucra cu compania care a inventat acest sistem în 1934. Vei avea produse excepționale și exclusive care îți vor genera bonusuri importante. Ce îți trebuie este disponibilitatea de a învăța, spirit antreprenorial și perseverență.


Cât despre mine mi-a plăcut spiritul antreprenorial de mic. În 1990 s-a inițiat privitaziarea fabricilor de stat prin metoda MEBO, deja făceam planuri de preluare cu certificatele părinților mei și mă și vedeam milionar. Planuri de puști visător. În facultate, pentru că făceam facultatea cu taxă, pe lângă bursa pe care o luam, am căutat mereu să mai fac ceva bani, și de cele mai multe ori, mi-a ieșit. Așa am venit în contact cu oportunitatea în care activez acum. Atunci am fost entuziast, pe bună dreptate. Eram convins că voi răsturna lumea cu succesul meu, așa de mult îmi doream să meargă. N-am făcut mare lucru. Nu știam atunci că îmi era frică de eșec, îmi era frică să nu par penibil în ochii prietenilor și colegilor, mai ales că metodele de promovare sugerate nu erau tocmai profesioniste. Și nu înțelesesem pe deplin ce este această oportunitate...Și nu am avut un mentor... Pe care tu îl poți avea...

Apoi am intrat în mediul corporatist, printr-o întâmplare, și am uitat o vreme de afacere. Însă când am realizat că va veni o vreme de retragere din farma, am început să caut o sursă de venit rezidual. Afacerile clasice, am constat, presupun o investiție inițială de câteva mii de euro....Pe care nu-i aveam, pe care riscam să-i pierd. Apoi am aflat statisticile care spuneau că în primul an jumătate din afaceri dau faliment...Sună familiar ?
Așa mi-am amintit de afacerea mea pusă pe hold, pe așteptare. Și am început să o reevaluez. Mai cu atenție de data aceasta, cu mai multă încredere și mult mai profesionist.  În plus, am aflat că pot să o promovez aproape exclusiv online, cum poți să o faci și tu, și că există cursuri gratuite pentru a învăța asta ! Și tu poți câștiga așa, realmente, cât vrei tu.  

Facând această afacere, tu decizi :
​​​​​​​
-cât de mult vrei să faci asta, în timpul liber sau full time,
-în ce ore ale zilei și cu ce oameni vei dori să-ți construiești succesul,
-care este suma pe care vrei să o câștigi, că sunt 200, 4 000 sau 30 000 de lei pe lună,

-care e potențialul/obiectivul tău de câștig,

-dacă vrei, și cum anume, să-ți îmbunătațești stilul de viață,

-dacă vrei să contribui către societate cu plus valoare, donații, caritate,

-dacă vrei să călătorești oriunde în lume,

În plus, vei beneficia de ajutor de la mine și de la echipa mea chiar de la primul pas.


Ce nu vei fi obligat/obligată să faci este :

-să investești sume exorbitante,

-să devii un/o comis voiajor,

-să-ți transformi casa în depozit,

-să ai grija angajaților,

-să muncești ca un rob pentru alții,

-să te stresezi, să-ți agasezi familia și prietenii cu propunerile tale și să propsectezi la serviciu, la petreceri, în autobuz sau la întâlnirile familiei tale.
Poți astfel să ai mai mult timp de care să te bucuri împreună cu familia ta, și ai aici un vehicul pentru asta !  

Pentru că, vezi tu, afacerea acesta îți oferă toate instrumentele necesare, tu doar trebuie doar să le folosești.

Află mai multe înscriindu-te în listă  !


My Image

Dacă îți cauți afacerea,  contactează-mă !

Lucrează cu mine !