My Image

Căutăm și îți împărtășim soluții concrete pentru păstrarea sănătății tale.

Am urmat și am absolvit Medicina din pasiune, și pentru că nu am luat rezidențiatul din prima, am lucrat 15 ani în corporații farma, într-un mediu extrem de competitiv, în departamentul de vânzări și marketing învățând lucruri despre oameni și afaceri pentru că sunt strâns legate. 

Și pentru că în viață sunt momente de cotitură, m-am întors la prima dragoste, dar am păstrat spiritul antreprenorial și cunoștințele acumulate în lunga perioadă petrecută în corporații și le folosesc în cea mai bună afacere pentru mine. Din totdeauna mi-am dorit să pot să ajut oamenii să treacă peste suferință. Să pot, prin ceea ce știu, să le alin suferințele, și mai apoi, am învățat că e important să le împărtășesc aceste cunoștințe, pentru ca ei să poată să se bucure ei înșiși de viață, pe principiul proverbului chinezesc : „dacă vrei să hrănești un om o zi, dă-i un pește; dacă vrei să-l hrănești viața toată, învață-l să pescuiască”.

​​​​​​​Sănătatea este de cele mai multe ori neglijată. Și văd asta zilnic în activitatea mea medicală. De aceea este foarte important să o păstrăm. Eu mă adresez păstrării stării de sănătate. Înainte de se ajunge la starea de boală ce presupune consulturi și servicii medicale, unele costisitoare. Sunt lucruri simple, poate prea simple câteodată, care pot fi făcute de fiecare din noi pentru a ne păstra starea de sănătate. Despre ele poți afla aici, descărcând ebook-urile de pe pagină și înscriindu-te în lista de mesaje pentru a fi în contact permanent.

​​​​​​​Astfel, îi caut pe cei asemeni mie, care își doresc libertate financiară, construind pentru ei și familia lor un venit rezidual în timpul liber, care vor să aducă valoare semenilor și să facă lumea și pe ei înșiși mai buni. Promovând starea de bine și acțiunile ce determină păstrarea ei, alături de folosirea cunoștințelor pe care le-am acumulat în mediul corporatist îmi doresc să formăm o echipă de oameni mai sănătoși ce muncesc să devină mai prosperi. Dacă vrei să-ți spun cum poți să obții un venit suplimentar, mergi la pagina „Lucrează cu mine” ! 

My Image

Despre mine

Liviu Durbaca

Medic și antreprenor

My Image


Echipa noastră


Păstrează-ți sănătatea !